februarie 23, 2009

restantier

sa pot scrie
exista insa momente in care cuvintele urca in gat si se blocheaza in diurn.
fugi acolo, mergi acolo, tine ore, ia ore, da timp, ia timp.
tot timpul restantier la capitolul timp liber.
cu o seara inainte a dormit taica-meu la mine. am lucrat ca de obicei pana la 2 noaptea si apoi de dimineata m-am tot rotit in jurul fetitei mele, care a implinit 8 ani. tata a zis - ai ochii rosii. sa nu te mai vad ca lucrezi atat. m-a pufnit un ras, ca in copilarie, atunci cand citeam noaptea pe furis si stiam cu siguranta ca si el stie ce fac. si ca o voi face.
sunt worko-holic?

sa pot scrie
exista insa momente in care cuvintele mele se opresc in ochii lui si se blocheaza in emotii. taci acolo, tremura dincolo, vorbeste in soapta, scrie codificat. am devenit restantier la capitolul iubire si relatii life. totul online. si doar seara, ma uit pe geam si ma vad atingandu-i incet fața. degetele mele mă transportă spre căldură și emoție și spre simplul fapt de a fi femeie.
sunt PC-holic?

sa pot scrie
sa curga textele din mine. nu asigurarea calitatii in invatamantul superior, nu planuri de dezvoltare ale catedrelor, nu catedre UNESCO si cadre ale calificarilor, nu studii gender.
ci texte ale mele. pentru mine. pentru tine

ce bine ca se implementeaza sistemul de credite. sper ca cei care imi sunt dragi sa il inteleaga in aceeasi cheie ca si mine. de credit. de incredere. de tandrete.
acolo am fost restantier 10 ani. acum sustin examenele. trec in anul doi.

noapte buna
restanțo-holici din toate tarile

3 comentarii:

Anonim spunea...

...uniti-va :)
hop si eu cu semnatura, sunt restantiera la relatii live; my life goes online every night, ziua sunt worko-holica si mother -holica si seara sunt restantiera la viata
dar uneori ma gandesc ca poate sa fie tot raul spre bine, dependenta aceasta daca ne lasa identitatea sa se manifeste intr-un fel oarecare si sa comunice cu anumite nivele dependente si ele poate fi o dependenta prolifica. oare?

Anonim spunea...

si "la multi ani!" pentru ochisorii cu opt anisori :)

angela spunea...

welcome to the club :)

multumesc pentru ochisorii mei dragi, care devin tot mai suri pe zi ce trece! frumnosi si suri :)

sa ne vedem la pasti la cluj pentru prima experienta de "iubire" life :)