mai 11, 2014

fusta 64. despre capcanele seducției


primesc o cerere de ajutor
bună seara, doamna Angela! ajutați-mă să îndrăgostesc pe cineva de mine. 
minunat, mă gândesc. îl iau la întrebări. de ce are nevoie de asta, ce vrea să obțină. până unde este dispus să meargă. refuz.

pentru mine seducția nu înseamnă manipulare. desigur că există multe tehnici prin care îl pui pe om cu botul pe labe. găsești o mulțime de informație despre asta pe google.

despre cum femeia, cu ajutorul încheieturii mânii poate trezi toate institnctele posibile ale unui bărbat. despre cum ea poate învăța să îi ghicească dorințele. despre cum poți apăsa pe butoanele cele mai adânci și așa îl măriți pe veci cu tine.

despre cum bărbatul, printr-un efort de ambalare, poate aduce buchete de vise și le așeza ușor în umbra femeii. și așa să o mărite pe veci cu el.

nu am precepte morale. refuz asemenea inițiative pentru că e minciună de sine să îndrăgostești pe cinvea de tine. ca și trucurile pentru a-l menține alături.

dacă tu, în mod natural, cu mirosul tău, cu zâmbetul tău, cu tăcerea ta, cu fața ta uneori tristă și botoasă, alteori speriată și confuză nu trezești emoții de îndrăgostire - lasă-ți orgoliul acasă și mergi mai departe.

vei suferi mai mult atunci când celălalt se va adeveri a fi minciuna din tine. pentru că atunci când te îndrăgostești de cineva - te îndrăgostești în primul rând de tine, cel/cea ascunsă. (despre asta mai vorbim)

dacă vrei un răspuns și aplici pentru asta tehnici - te minți pe tine. și asta e mai dureros decât orice altă minciună ever. pentru că vine înapoi bumerang.

iar dacă celălalt nu răspunde așa cum vrei tu - adică nu este îndrăgostită back - caută să vezi de ce nu te iubești pe tine. unde nu te iubești pe tine. și schimbă. și acceptă. și atunci te va iubi.

nu schimba în tine ceea ce cer alții să schimbi, ci ceea ce tu știi că trebuie schimbat. pentru ca tu să te simți ok cu tine. atunci nu vei mai veni cu asemenea rugăminți. nici măcar la tine.

sursa

Niciun comentariu: