martie 18, 2014

fusta 61. Unde sunt bărbații?


deci unde sunt bărbații? 
se întreabă Diana și tanti Nastea. 

am putea să o luăm pe două drumuri în căutarea lor. 
primul, cel mai simplu.

bărbat deștept, 32 de ani, vorbește 4 limbi, are bani de nu știe ce să facă cu ei, investește, cu simțul umorului, fără dependențe de mamă, de alcool sau de țigări, activ, deschis și onest.

bărbat frumos, 34 de ani, cu perspective mari in Moldova, sensibil, atent, romantic, dar si puternic; poate fi dur când e nevoie si plin de iubire totodată. om tare luminos. 

un alt bărbat. vrea casă, femeie, copil. are de toate, bani, perspectivă, carieră, călătorii, nebunie. 

lista poate continua. și e mare mare. 
niciunul dintre ei nu găsește femeia. 

de ce?
pentru că femeia are grijile ei. are dorințele ei. au acoperit-o atât de mult, încât nu îl vede. și mai are multe răni. ele au acoperit-o și mai mult. atât de mult, încât găsește numai bărbați de-care-scrieți-voi.

drumul doi
între doi e un schimb de energie permanent. dacă amândoi sunt macho dar nu sunt autentici, acest schimb nu poate avea loc. și atunci e mai simplu să alegi pe cineva mai slab, pe care îl poți lăsa și uita după ce l-ai mâncat (valabil pentru ambele sexe, de altfel).

apoi, umbra. celălalt vine să te ghideze spre tine. în fiecare dintre femeile sau bărbații singuri stă un cineva micuț, dornic de iubire și incapabil de schimbări. 

eu aș privi masculinitatea și feminitatea altfel. ca o imensă minge de minciuni ale educației. ce înseamnă bărbat sau femeie adevărată? un set de preconcepții, de experiențe adunate de alții și povestite nouă. 

dacă femeile sunt atât de bărbate, de ce nu sunt pregătite pentru o partidă de sex, pur și simplu? de unde idei despre un bărbat care să le fie alături pe viață? - asta era o simplă întrebare. :) mai sunt multe de acest tip. 

e mai complicat să vezi că omul autentic crește într-o relație. poate mai repede sau mai încet. dacă îl iubești - mergi cu el. 

poate despre asta era de fapt vorba?

cantitatea de bărbați și femei autentice este egală. este necesar să îndrăznești să fii tu așa. autentic. fără să conteze restul, pe care le ai.

cine ești?

sursa




Niciun comentariu: